ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Το 2009  τον Σεπτέμβριο ξεκίνησε η προσπάθεια για δημιουργία θεατρικής ομάδας  με δάσκαλο τον Γιάννη Βλάχο, Η πρώτη χρονιά (2009-2010) ήταν καθαρά χρονιά θεατρικής αγωγής. Σε αυτή πήραν μέρος οι παρακάτω:  Αθανασόπουλος Νίκος, Γιαχαλής Χρήστος, Ζούλα Χρυσούλα,Κατσαρός Ανδρέας, Κοκκινογένης Δημήιρης, Μανεσιώτη Μαρία, Μιχαλοπούλου Βαρβάρα, Μιχαλοπούλου Φωτεινή και ο Σαλαμούρας Χρήστος (στην αρχή).
Η πρώτη αυτή προσπάθεια πραγματοποιήθηκε  με επιτυχία και με πολύ ,,,φαγητό. Το θεατρικό παιχνίδι βοήθησε ώστε να μπορέσουν τα μέλη της να ανακαλύψουν πράγματα που είχαν ξεχάσει μεγαλώνοντας.
Την επόμενη χρονιά (2010-2011) ξεκίνησε και η προσπάθεια πραγματοποίησης θεατρικής παράστασης. Επιλέχθηκε το έργο (οι ηλίθιοι) έγινε η διανομή και ξεκινήσαμε με ελαφρός αλλαγμένη την ομάδα. Το κοινό γνώρισμα των δύο χρόνων ήταν το...φαγητό και φυσικά η όρεξη και η διάθεση για δημιουργία τόσο από την πλευρά του δασκάλου όσο και από τα μέλη της ομάδας. Μετά από πολλές πρόβες και με αλλαγές της τελευταίας στιγμής το έργο ήταν έτοιμο.Η διανομή είχε ως εξής:
ΛΕΩΝ ΤΟΛΤΣΙΝΣΚΙ:  ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΣΝΕΤΣΚΥ: ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΔΙΚΑΣΤΗΣ: ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΣΛΟΒΙΤΣ: ΣΑΛΑΜΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΙΣΚΙΝ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
ΓΙΕΤΣΝΑ: ΚΑΝΤΖΙΜΠΑΝΤΖΑΚΗ-ΝΤΕΜΙΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΔΡ. ΖΟΥΜΠΡΙΤΣΚΥ: ΓΙΑΧΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΛΕΝΥΑ ΖΟΥΜΠΡΙΤΣΚΥ: ΜΑΝΕΣΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ
ΣΟΦΙΑ ΖΟΥΜΠΡΙΤΣΚΥ: ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΓΚΡΕΚΟΡ ΓΙΟΥΣΕΚΕΒΙΤΣ: ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο